Motorola Moto G42 își face apariția în GeekBench înainte de lansare; Ar sosi cu CPU Snapdragon 680 4G

Motorola Moto G42 își face apariția în GeekBench înainte de lansare; Ar sosi cu CPU Snapdragon 680 4G

În ultimul timp Motorola a lansat multe smartphone-uri din gama G, dar și sub seria de top Edge 30. Azi aflăm că urmează să debuteze curând și un model 4G. Vorbim despre Moto G42, terminal ce a apărut și în randări în urmă cu câteva zile. Azi el și-a făcut apariția în baza de date GeekBench, fiind astfel dezvăluite câteva detalii despre hardware-ul său. Avem informații în rândurile de mai jos.

Conform listării, vorbim despre un smartphone cu procesor Snapdragon 680 de la Qualcomm. Modelul în cauză ar avea 4 GB de memorie RAM, dar conform zvonurilor, ar putea exista și o variantă cu 6 GB de RAM. Moto G42 obține 376 de puncte în testul single-core și 1538 de puncte în testul multi-core. 

Evident, Moto G42 ar uma să fie succesorul modelului Moto G41, lansat în luna noiembrie a anului trecut. Ne putem aștepta ca noul model să aducă un display AMOLED, posibil refresh rate crescut și ar trebui să ruleze Android 12 din fabrică. E văzut ca o alternativă mai ieftină pentru Moto G52 astfel, chiar dacă vorbim în acest caz despre un terminal 4G. 

Terminalul ar aduce un port USB-C pentru alimentare în partea de jos, ar avea scanner pentru amprente lateral, iar în spate se află un setup de camere triplu și un bliț dual-LED. E posibil să debuteze în următoarele zile.

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.