Google Pixel 6A are un bug major; Telefonul poate fi deblocat de oricine, chiar dacă amprenta nu este înregistrată

Google Pixel 6A are un bug major; Telefonul poate fi deblocat de oricine, chiar dacă amprenta nu este înregistrată

Cel mai nou smartphone lansat de către Google recent este Pixel 6A. Un terminal care, deși de buget, aduce un CPU Tensor, același integrat și pe flagship-urile companiei. Recent am văzut o disecție video pentru acesta și am descoperit că e destul de ușor de reparat.

Totuși, acum apare și o problemă destul de serioasă identificată de YouTuberii care îl testează în acest moment. Se pare că telefonul poate fi deblocat chiar și de utilizatori care nu și-au înregistrat amprenta. Detalii avem mai jos.

Problema a fost identificată de doi YouTuberi care au postat deja clipuri: Beebom și Geekyranjit. Se pare că mai mulți utilizatori au reușit să deblocheze telefonul fără ca amprenta lor să fie înregistrată. Astfel, securitatea dispozitivului este complet compromisă momentan. Spun „momentan” întrucât e posibil să fie o problemă software pe care Google o va rezolva cât de curând. 

Ca un reminder, Pixel 6A a fost disponibil și în România preț de câteva zile. Dacă cumva ați achiziționat acest model și întâmpinați problemele prezentate în clipurile de mai sus, e recomandat să folosiți o parolă sau un PIN pentru deblocare până ce bug-ul va fi rezolvat. 


⚡ -3% din preț pe QuickMobile.ro dacă folosești cuponul: QUICK202


Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! 🙂

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.