Prototipuri de Google Pixel 7 și 7 Pro își fac apariția într-un hands-on (video UnboxTherapy)

Prototipuri de Google Pixel 7 și 7 Pro își fac apariția într-un hands-on (video UnboxTherapy)

Google a prezentat deja smartphone-urile Pixel 7 și 7 Pro, seria flagship care urmează să debuteze oficial în această toamnă. Totuși, ele au primit doar teasere, designul fiind dezvăluit, fără ca specificațiile să fie detaliate. Fotografii cu prototipuri ale telefoanelor au ajuns apoi pe web, iar acum aceleași terminale au ajuns în mâinile YouTuberului UnboxTherapy. Sunt unități blocate, ele neavând OS instalat în acest moment, însă în clip vedem o comparație cu flagship-urile actuale ale companiei – Pixel 6 și 6 Pro. Detalii avem mai jos.

Louis a comparat noile modele cu predecesorii, făcând măsurători și cântărind toate telefoanele. Astfel, Google Pixel 6 Pro măsoară 163.9 x 75.9 x 8.9 mm, însă Pixel 7 Pro ar avea o lățime mai mică, măsurând 73.2 mm. În plus, are o talie cu 0.1 mm mai mică, deși în zona modulului foto ambele terminale măsoară 11.5 mm. 

Pixel 7, pe de altă parte, e mai compact față de predecesor. El are doar 13.2 mm în lățime, iar YouTuberul spune că se simte foarte bine în mână. Mai aflăm că terminalele par mai bine finisate față de seria Pixel 6. Varianta Pro aduce margini lucioase, însă modelul non-Pro aduce muchii din aluminiu mate. 

Se vehiculează că Pixel 7 și 7 Pro ar urma să fie prezentate pe 6 octombrie. Data nu este confirmată oficial, deși zvonurile par să fie destul de exacte, livrările urmând să înceapă pe 13 octombrie. Ne așteptăm deci la un design similar cu al predecesorilor, dar cu finisaje mai reușite, conform scăpărilor. Ar urma să primim ecrane AMOLED luminoase, un nou CPU Tensor la interior, iar camerele nu ar aduce modificări pronunțate față de predecesori.

Dacă data de lansare va fi confirmată de către Google, aflăm mai multe detalii în toamnă!

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.