Un posibil realme GT Neo 4 cu procesor Snapdragon 8+ Gen 1 are primele scăpări; Ar putea avea Dynamic Island

Un posibil realme GT Neo 4 cu procesor Snapdragon 8+ Gen 1 are primele scăpări; Ar putea avea Dynamic Island

Finalul de an ar putea să ne aducă un flagship nou din partea celor de la realme, mai precis un realme GT Neo 4. Telefonul tocmai a scăpat pe web în primele detalii şi conform sursei s-ar pregăti pentru debut luna viitoare, în China.

Zvonacul Digital Chat Station afirma că seria va face trecerea de la procesoare midrange de top că Dimensity 8100 pe GT Neo 3 la un Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1. Nou venitul va aduce şi un ecran 1.5K, adică rezoluţia între Full HD şi Quad HD, mai precis 1220p. Panoul va fi unul AMOLED, cu refresh rate de 120 Hz şi PWM la 2160 de praguri, adică un număr uriaş de niveluri de Auto Luminozitate. realme GT Neo 4 va suporta şi încărcare rapidă la 100W, ceea ce îl pune între versiunile Neo 3.

Una avea încărcare la 80W şi alta la 150W. Digital Chat încheie scăpările prin faptul că acest produs a fost gândit că un rival pentru Redmi K60. Mă gândesc imediat la faptul că Redmi K60 va avea un Dynamic Island şi la faptul că realme a anunţat un concurs pentru cei care implementează cât mai eficient Dynamic Island pe telefoanele sale.

Dacă se mişcă rapid l-am putea vedea pe acest GT Neo 4. Sunt curios şi cu alt fenomen manga şi anime se mai asociază, după Dragon Ball Z pe Neo 3 şi o ediţie Naruto. 

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.